Проучване на обществените нагласи за приоритетите и очакваните резултати от електронното управление в България ще представят ДАЕУ и „Галъп интернешънъл“

Дата: 21.12.2017

Място на провеждане: ул. „Ген. Йосиф В. Гурко“ № 6

Резултатите от национално-представително проучване на обществените нагласи за същността, целите, основните приоритети и очакваните резултати от електронното управление в Република България ще представят Държавната агенция „Електронно управление“ (ДАЕУ) и „Галъп интернешънъл“. Пресконференцията ще се състои на 21 декември (четвъртък) от 9.30 часа в Мраморна зала в сградата на ДАЕУ (ул. „Ген. Й. В. Гурко“ 6).

Социологическото проучване с предмет „Установяване на обществени нагласи по отношение на същността, целите, основните приоритети и очаквани резултати от електронното управление в Република България“ е осъществено по поръчка на ДАЕУ за целите на изработването на единна и задължителна за всички администрации архитектурна рамка на електронното управление.

Проучването на обществените нагласи обхваща приоритетни за е-управлението теми, сред които са очакваните от гражданите резултати от електронното управление в България, използването на електронни административни услуги, предпочитаните средства за електронна идентификация от потребителите на административни услуги, ключови задачи на Държавната агенция „Електронно управление“ през 2018 година.

Споделете
gerb

Държавна агенция „Електронно управление”

Ул. "Ген. Йосиф В. Гурко" 6, София 1000

тел. 02/949 20 40, 02/949 21 15 , факс 02/949 21 58

mail@e-gov.bg

Essential SSL